Afbeelding
Foto: Arie Verhoog

Laat Pink Floyd Project doorgaan, vooral voor de kinderen!

Muziek

VEENENDAAL – Op 30 december hoopt de beste Nederlandse Pink Floyd-coverband, Pink Floyd Project, weer een spetterend optreden te geven in de Basiliek. Alle Pink Floyd-nummers uit de TOP 2000 komen voorbij, zoals Comfortably Numb, Echoes, Wish You Were Here, Shine on you Crazy Diamond en natuurlijk Another Brick in the Wall. 

Bij dit laatste nummer treedt al jaren het kinderkoor van Wereldkidz Mozaiek Petenbos op.

Voor de theaters en artiesten zijn het lastige tijden, veel is onzeker en veel wordt afgelast. Dit dreigt ook met dit concert te gebeuren. Door die onzekerheid zijn er nog maar heel weinig kaarten verkocht. Het is begrijpelijk dat de fans van Pink Floyds zich afvragen of kaarten kopen wel zin heeft. De Basiliek heeft echter oplossingen klaarstaan om het concert niet helemaal in het water te laten vallen. Op dit moment heeft de Basiliek drie alternatieven bedacht:

1. Een concert met vaste zitplaatsen, mits er voldoende kaarten zijn gekocht.
2. In overleg met de band het concert verplaatsen, de kaarten blijven gewoon geldig.
3. Als verplaatsing niet mogelijk is, krijgt iedereen zijn geld terug.

De 25 kinderen van het Veense Pink Floyd Project kinderkoor staan te trappelen om weer op te treden met de band. Het is een geweldige ervaring voor hen en voor het publiek. Zij hopen (net als de band en de Basiliek) dat het concert mag en kan doorgaan en dat fans gewoon een kaartje kopen. Ga naar basiliekveenendaal.nl en bestel je kaartje!

Meest gelezen