Lees-luisterspot in de Bieb
Lees-luisterspot in de Bieb Foto: Ilsoo van Dijk

Kom naar de lees- en luisterspot

Literatuur

VEENENDAAL – Ben je nieuwsgierig naar de app van de online Bibliotheek en wil je ‘m  wel eens uitproberen? Kom dan op donderdag 7 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur naar de lees- en luisterspot in Bibliotheek Veenendaal. 

Medewerkers staan daar klaar om je te helpen met de e-books en luisterboeken in de app én om antwoord te geven op al je andere vragen over het digitale aanbod van de Bibliotheek.

Leden van de Bibliotheek kunnen binnen hun bestaande abonnement gebruikmaken van de online Bibliotheek-app. In deze app vind je duizenden e-books en luisterboeken, die allemaal direct te lenen en te lezen zijn op mobiele telefoon en tablet.

Ook kan je lijstjes maken met je favoriete boeken, fragmenten beluisteren of previews van e-books bekijken. Met de meeste abonnementen kun je tien e-books en tien luisterboeken tegelijk lenen, voor een periode van drie weken.
De online Bibliotheek-app is te vinden in de app store.

Iedereen die de online Bibliotheek-app wil proberen, kan naar de lees- en luisterspot komen. Ook niet-leden zijn welkom. Op donderdag 7 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur vind je de lees- en luisterspot in de hal van De Cultuurfabriek. De komende weken reist de lees- en luisterspot door heel Nederland. De bedoeling is om (nog) meer mensen te laten kennismaken met de e-books en luisterboeken van de online Bibliotheek. Ook is er ruimte voor vragen over de TijdschriftenBieb en de online cursussen.

Tablet Café

Vanaf donderdag 7 oktober van 13.30 tot 15.30 uur is er in De Cultuurfabriek ook weer een Tablet Café, voor iedereen met vragen over tablets, smartphones en e-books. Elke eerste donderdag van de maand, van 13.30 - 15.30 uur in de centrale hal van De Cultuurfabriek, vindt het Tablet Café plaats. Het Tablet Café is een samenwerking met de Hobby Computer Club.

In de Bibliotheek-app vind je duizenden luisterboeken en e-books.

Meest gelezen