Afbeelding
Foto: Johannes Neven

Johannes Neven exposeert tekeningen bij De Muzen

Kunst en cultuur

VEENENDAAL – De Veenendaalse kunstenaar Johannes Neven exposeert tekeningen bij De Muzen in Veenendaal van 12 november tot en met 24 december.

Geïnteresseerden zijn - op voorwaarde dat het mogelijk is in verband met de coronamaatregelen - van harte welkom om zijn tekeningen tentoonstelling te bezichtigen. Met deze expositie hoopt Johannes Neven het publiek kennis te laten maken met zijn werk als ontwerper van kaarten en met zijn werk als sneltekenaar.

Bijzondere nieuwjaars- of geboortekaart

De expositie bevat een reeks pentekeningen, waarmee hij wil laten zien dat iedereen door hem bijvoorbeeld een bijzondere nieuwjaarskaart of geboortekaartje kan laten ontwerpen. Daarnaast toont hij sneltekeningen, die een indruk geven van zijn werk als sneltekenaar. Dit zijn milde cartoons die hij in 7 tot 15 minuten tekent. Johannes: ‘Degene die afgebeeld is, herkent zich heel goed in mijn cartoons. Ik ontmoet veel enthousiasme. Je bent als sneltekenaar immers ook een sfeermaker op een feest of evenement.’

Wanneer u op deze expositie ideeën opdoet, komt Johannes daarover graag met u in gesprek. En wilt u meer van zijn werk zien? Dan kunt u daarvoor terecht op zijn website www.janneven.nl.

Virtueel bezoek

Ook hoopt de kunstenaar op zijn website www.pianostemmerjohannesneven.com een aantal video’s te plaatsen waarop u zijn expositie virtueel kunt bezoeken, want Johannes is tevens pianostemmer. 

“Live” expositie

Een expositie live bezoeken verdient echter altijd de voorkeur. Hij hoopt dat velen van de gelegenheid gebruik zullen maken. Adres van de expositie: De Muzen, Kees Stipplein 72, Veenendaal. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 13.00 tot 21.00u uur; op zaterdagen 10.00 tot 16.00 uur.                                                                                                     

Meest gelezen