Afbeelding
Foto: MB Shoots

Altijd origineel!

Bedrijvennieuws

RHENEN – Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een fotosessie van MB Shoots cadeau. Manon Berends zorgt voor een geweldig eindresultaat! 

Naast de hit van haar fotostudio Cake Smash, fotografeert Manon Berends gezinnen, bruiden, complete families, dieren, ondernemers, werknemers ... Ze maakt ook bedrijfsreportages, soms gecombineerd met productfotografie. De ene keer vindt de shoot bewust plaats in haar studio aan de Molenstraat, een andere keer op locatie omdat die ruimte beter bij de opdrachtgever past.

Met haar praktische aanpak is er veel mogelijk. ‘Voor groepen van meer dan acht personen plannen we shoots in fases, zodat we niet teveel mensen tegelijk in de studio hoeven te ontvangen. We puzzelen het eindresultaat aan elkaar’, vertelt Manon. Een handige en veilige manier van werken, helemaal in coronatijd.

Manon heeft altijd creatieve ideeën voor de setting van de shoots. In de studio is volop te wisselen met het decor. En op locatie is Manon’s insteek al net zo fris als haar foto’s. ‘Bedrijven weten vaak wel dat ze “iets” moeten met beeld, maar vaak is er te weinig aandacht voor de foto’s van de website of de bedrijfspresentatie’, weet Manon. Ze helpt graag om het gelijk goed te doen. Met de verschillende pakketten die MB Shoots biedt, is het eenvoudig kiezen en weet je direct wat de kosten zijn. 

Kijk eens op www.mbshoots.nl. Op deze site vind je ook de verschillende leuke cadeaubonnen. Altijd origineel.

MB Shoots
Molenstraat 5
3911 KK Rhenen
0317 - 612 927
E: info@mbshoots.nl
I: www.mbshoots.nl

Afbeelding

Meest gelezen