Afbeelding
Foto: Design & Zo Lienden

De Kappershoek Beauty & More 20 jaar leuke gasten en geweldig team

Bedrijvennieuws

RHENEN – De Kappershoek bestaat op 11 december precies twintig jaar. En het type salon dat Betsie Willemsen destijds voor ogen had, staat als een huis! ‘Ik ben vooral dankbaar voor zoveel leuke gasten en mijn geweldige team’, vertelt de ondernemer.

Het feit dat Betsie altijd praat over gasten is typerend voor deze salon. sinds 2001 komt hier een gemêleerd publiek, van 0 tot 100. Parkeren kan er gewoon voor de deur, een afspraak maken eenvoudig online of door gewoon te bellen. En alleen de koffie al wordt zo gepresenteerd dat je je meer dan welkom voelt.

Kappershoek gasten hebben één ding gemeen: ze weten kwaliteit op waarde te schatten. Zowel de technische vaardigheden van het team als de empathische. Met oprechte interesse voor wie in de stoel plaatsneemt. ‘Mijn meiden hebben stuk voor stuk de drive om onze gasten een bezoek lang te verwennen en te bedienen met de knowhow die we in huis hebben’, stelt Betsie. Zij laten hun veelzijdigheid zien in trendy, klassieke of juist gewaagde coupes. Daarbij beheerst De Kappershoek de kunst van het opsteken nog. ‘We hebben gasten die daarvoor al twintig jaar lang elke week in de stoel plaatsnemen. Over loyaliteit gesproken! Dat geldt overigens voor onze hele klantenkring. Blij dat we iedereen weer gewoon mochten verwelkomen na de corona-restricties eerder dit jaar. Dat vinden we echt bijzonder.’

Betsie en haar gasten zijn overduidelijk van de lange-termijn-relaties. Haar topteam ook trouwens. Zeven haarstylisten en een schoonheidsspecialiste zijn al jaren vaste gezichten. Maar desondanks wel altijd in ontwikkeling. Scholing had en heeft altijd een groot aandeel in Betsie’s bedrijfsvoering gehad. Om die reden wordt er gewerkt met het vooraanstaande L’anza. Dit merk stelt haar technologische kwaliteitsproducten alleen beschikbaar aan enkele betere salons in ons land, waar De Kappershoek Beauty & More er een van is.

‘Vieren doe je nooit alleen’, vindt Betsie. Vaak werden jubilea gekoppeld aan een goed doel, zoals KWF, Kika en Stichting Haarwensen en Stichting ALS. ‘Bij ons 20-jarig jubileum willen we graag iets terugdoen voor onze gasten. Zij zijn de reden van ons bestaan. Alle december-kassabonnen gaan in een pot. Op 31 december trekken we daar twintig prijswinnaars uit die we allemaal verwennen met een geweldige cadeau of goodiebag!’

Volg De Kappershoek Beauty & More op Facebook en Instagram
Valleiweg 4, Rhenen
E: reserveringdekappershoek@hotmail.com

Meest gelezen