Het team van DOK 2 staat voor je klaar en helpt met jouw woonwensen!
Het team van DOK 2 staat voor je klaar en helpt met jouw woonwensen! Foto: DOK 2

6000 m² woon-en winkelplezier bij DOK 2

Bedrijvennieuws

VEENENDAAL – Concrete ideeën opdoen voor de ruimten in je huis? Dan is een bezoek aan DOK 2 een must. Aan de Veense woonboulevard vind je 6000 m2 inspiratie aan compleet ingerichte woonkamers, slaapvertrekken, lounge- en eetgedeelten met de laagste prijsgarantie. 

Voor de verbouwing, vier jaar geleden, was DOK 2 vooral bekend van het gevarieerde shop-in-shop concept. ‘Dat hebben we losgelaten’, vertelt productmanager Kees van Doorn. ‘We zijn veel meer woonwinkel geworden. Een smaakvolle inspiratiebron voor alle segmenten voor het nog grotere aanbod dat op www.dok2.nl te vinden is.’

Een bezoek aan het enorme oppervlak voelt als thuiskomen. De nadruk ligt op complete sfeerimpressies. Bij DOK 2 is er met de smaakvol gestylede ruimtes weinig verbeeldingskracht nodig om te ontdekken hoe je je eigen huis kunt inrichten. Met mooie merken als Eleonora, Tower Living, Richmond Interiors en Happy@home. Onlangs werd daar Bold Monkey aan toegevoegd.

Om zeker te zijn van een uniek aanbod importeert DOK 2 zelf ook meubels en is er nog altijd een klein aantal exposanten in de winkel te vinden. ‘Aanbieders van accessoires of bijzondere maatwerkitems die echt iets aan onze collecties toevoegen. Zo voorzien we in een bijzonder en exclusief aanbod dat je niet vindt bij andere woonwinkels. Van DOK 2 is er maar één in Nederland!’

Woonkamer, eetkamer, lounge en slaapgedeelte. De sfeerkamers op de bovenverdieping verrassen nog meer dan de geweldige selectie die beneden wordt gepresenteerd. Natuurlijk met advies en goede suggesties van het DOK 2-verkoopteam, afgewisseld met een fijne pauze in het DOK 2 Café.

‘Wie liever online winkelt, moet eens kijken op de website www.dok2.nl. Daar vind je een nog groter aanbod dan er in de winkel te vinden is’, vertelt Thijs Pausma, die onder meer verantwoordelijk is voor de website. De wekelijks online geplaatste blogs, foto’s en filmpjes op onze social media zijn al even inspirerend als alle gepresenteerde woonitems in onze winkel.’ Ook komen er online regelmatig leuke (win)acties voorbij.

Vanuit het magazijn in Tiel worden de aankopen in heel Nederland en België uitgeleverd. Momenteel verrijst er een compleet nieuw en modern distributiecentrum, waarmee de capaciteit meer dan verdubbelt. Over efficiëntie gesproken; een bezoek aan de website leert direct welke items op voorraad zijn. Dus bij het verlaten van de winkel of de webshop weet je meteen wanneer jouw bestelling thuis wordt afgeleverd. Welkom aan de Veense woonboulevard en op www.dok2.nl. Beide boordevol inspiratie met de garantie van woon- en winkelplezier! 

DOK 2
Groeneveldselaan 55-57 Veenendaal
Telefoon: 0318 478306.

Meest gelezen